fbpx
Novinka: Otevíráme online kurz na LF do Hradce Králové!

Přípravné kurzy na medicínu

Nikdo tě nepřipraví na přijímačky líp než studenti medicíny.
Vše k přijímačkám na jednom místě
Lektoři z řad mediků a lékařů
8+ let zkušeností
Studentka medicíny
PREZ_KURZY_IKONA_BILA

Prezenční kurzy s lektorem

Malé skupiny studentů v největších městech v ČR i SR vyučují ti nejlepší lektoři z řad mediků a lékařů. Interaktivní výuka a procvičování otázek ti zajistí lepší soustředění.

ONLINE KURZY_IKONA_BILA

Online kurzy s lektorem

Máš to k nám daleko? S online kurzem se na lekci připojíš odkudkoliv. V nabídce jsou i kurzy zaměřené na veterinu, farmacii nebo bakalářské obory lékařských fakult.

Online kurz vlastním tempem

Na moderní vzdělávací platformě si procvičíš tisíce modelových otázek, zhlédneš výuková videa a v diskuzním fóru se můžeš zeptat lektorů na cokoliv.

Přidej se k více než 8700+ spokojeným studentům

Napsali o nás

„Při porovnání loňského a letošního roku vidíme mírný nárůst v počtu přihlášek na studenta z 2,58 vloni na 2,75 letos. Tento minoritní rozdíl ale z našeho pohledu nemůže sám o sobě vysvětlit rekordní zájem o studium na lékařských fakultách ani zvýšení bodové hranice pro přijetí…“ popsal Ondřej Sivera z přípravných kurzů Bmedic.

ČT 24, červen 2024

Nevíš, který kurz je pro tebe ten pravý?

Zkušení lektoři studující medicínu
Výuka v centru města nebo online
Vlastní výukové materiály
Průběžné testy
Závěrečné modelové přijímačky
Konzultace příkladů s lektory
Jsme Bmedic

Nikdo tě nepřipraví na přijímačky líp než studenti medicíny.

Na začátku jsme byli tři studenti Lékařské fakulty Masarykovy univerzity – Jonáš, Lucka a Ondra. V současné době do našeho týmu patří přes 80 nadšených mediků a lékařů. Sami si prošli přijímacími zkouškami na lékařskou fakultu a rádi předávají své bohaté zkušenosti dál.

 

Náš Bmedic blog

První pomoc v kostce: Bezpečně prázdninami

Léto je období, kdy si užíváme venkovní aktivity, sportujeme a trávíme více času v přírodě. Bohužel, s tímto obdobím jsou také spojeny časté úrazy a nehody, které mohou zhatit naše plány a přinést nepříjemné zdravotní problémy. Od úpalu při dlouhém pobytu na slunci, přes vyvrtnutí kotníku při turistice, až po bodnutí hmyzem či popáleniny při […]

SIMU MUNI – co jsem se naučila v simulačním centru

Simulační centrum Lékařské fakulty Masarykovy univerzity je moderní simulačním centrum vybavené jako reálná nemocnice se vším všudy – heliport na střeše, operační sály, jednotky intenzivní péče, zdravotnická techniku a simulátory. Můžete si tam vyzkoušet a zažít všechny lékařské postupy na vlastní kůži. A nemusíte mít strach, že uděláte chybu, kterou někoho ohrozíte. A když ji […]

Co udělat s klíštětem

Klíšťata jsou jedni z nejběžnějších ektoparazitů člověka a ostatních savců, nepohrdnou však ani ptáky či plazy. V našich končinách se nejčastěji setkáme s klíštětem obecným, které je aktivní od jara do podzimu a je třeba se proti němu mít na pozoru, protože přenáší hned několik nebezpečných chorob, které mohou mít trvalé následky – zejména lymskou boreliózu a klíšťovou […]

    Modelový test na LF zdarma

    Vyzkoušej si test z biologie, chemie a fyziky, ať víš, co tě může na přijímačkách potkat. K testu získáš také správné odpovědi ke všem otázkám.


    CTA Pozadí blok

    Pojď do toho s námi

    Udělej pro svou přípravu maximum a pojď do toho s Bmedic!